1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Bach virágterápia tanfolyam

PDFNyomtatásE-mail

BACH-VIRÁGTERÁPIA tanfolyam MINDENKINEK

Dr. Fejes Krisztina orvos-természetgyógyász, homeopátiás orvos Bach-virágterápia 2 napos tanfolyamot tart minden érdeklődőnek az Ezerkincsben!

Időpont: létszámtól függően folyamatosan indul

Részvételi díj: 20 000 Ft / 2 nap

Szeretne egy cseppnyi harmóniát vinni az életébe, ha nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb nappalai és éjszakái lennének? Szeretné, ha gyermekei magabiztosabban és hatékonyabban szerepelnének az iskolában? Szeretne sikeres lenni a munkahelyén és a magánéletében? Szeretne jobb hangulatban ébredni és egész nap vidám maradni? Szeretné, ha otthonát a szeretet rezgései töltenék be?

Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igenlő a válasza, akkor ez a tanfolyam Önnek szól.

Dr. Edward Bach angol orvos a múlt század elején fejlesztette ki ezt a nagyon hatékony és mindenki által használható, a homeopátiához hasonló, de annál egyszerűbb rendszert.

A célja az volt, hogy a virágkivonatokat mindenki otthonába bevigye és ezzel az emberek életét segítse. Nem kell gyógyítónak lennie, hogy ezt a módszert alkalmazza. Nem gyógyszer helyett, de azok mellett alkalmazható, ami által az élete jobb és boldogabb lehet.

Ha meg szeretné ismerni a Bach-virágterápiát, ha alkalmazni szeretné maga és családja gyógyulása érdekében, akkor jöjjön el erre a két napos tanfolyamra!

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 06 70 505 89 09

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats