1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Sirius hangfürdő

PDFNyomtatásE-mail

A hangfürdő egy különleges élményt nyújtó csoportos meditációs „utazás”, amely során tibeti hangtálak és különleges ütőhangszerek (gong, kalimba, shanti, fa nyelves dob és a magyarul „kezeslábos”-nak nevezett Caisa hand pan) szólalnak meg.

A hangok gyógyító rezgése által mély relaxációs állapotba kerülhetünk. Az átélt élmény segíti testi-lelki egyensúlyunk helyreállítását, az öngyógyító folyamatok beindítását, a korábbi traumák által okozott blokkok elengedését.

A hangfürdőt követő rövid záró beszélgetésen alkalom nyílik a tapasztalatok megosztására és a felmerülő kérdések megválaszolására.

A hangfürdő menete:

• kb. 10 perc: ráhangolódás, relaxáció

• kb. 40 perc: meditációs „utazás”

• kb. 10 perc: visszatérés a jelenbe

• kb. 15 perc: kötetlen záró beszélgetés

A hangfürdő elnevezés a hangokban való fürdőzésre utal, vagyis nem szó szerinti fürdésről, vízben való megmártózásról van szó. Annyiban viszont valóban köze van a folyadékhoz, hogy a hangok rezgését nem csupán fülünkkel érzékeljük, hanem egész testünkkel. A hullámok a testünk háromnegyed részét képező víz közvetítésével jutnak el minden sejtünkhöz.

A hangfürdő során a résztvevők jógamatracon fekszenek, puha pléddel betakarva, amit kérjük hozzanak magukkal, ha van rá mód. Érdemes kényelmes váltóruhát hozni a még jobb komfortérzet biztosítása érdekében.

A hangfürdőt tartja: Kőrösi Gábor hangterapeuta

Részvétel: 2 000 Ft

Időpont: február 5, április 1, június 3 péntek 19:00 - 20:30

Érkezés 19:15 percig .

Bejelentkezés szükséges a korlátozott férőhely miatt (max 16 fő) a hangfürdőt megelőző hét végéig!!!

Tel: 06 70 505 89 09, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretettel várunk :-)

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats