1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Aurafotózás

PDFNyomtatásE-mail

AURA ÉS CSAKRA ELEMZÉS

Az aura az egy energiatér, amely jól érzékelhető. Egészséges ember energiatere tojásdad formájú, és kb. 2,5 - 3m kiterjedésű. Egyes személyek, gyógyítók, tanítók auratere ennél nagyobb is lehet. Régen szabad szemmel láttuk az aurát, de ezt a képességünket időközben elveszítettük.

Az aurafotózás alapjait Szemjon Kirlián orosz tudós fejlesztette ki az 1930-as években, amit amerikai kutatók tisztán-látók segítségével továbbfejlesztettek.

Az Inneraktív Aura Video rendszerrel könnyen láthatóvá tehetők az aura színei és a csakra-állapotok. Ezek, és a grafikonokon megjelenített egyéb információk pontos kutatási eredményeken alapulnak. Az érzékelő segítségével a kézről vett információkat felhasználva alkotja meg a képet a számítógépes program. A színekből, azok elhelyezkedéséből, a blokkok helyéből, a csakrák állapotából és a kiegészítő grafikonok segítségével jó képet kaphatunk egy személy érzelmi, gondolati, energetikai állapotáról.

Az önmegismeréshez, személyiségfejlődéshez jelentős segítséget nyújt, de elengedhetetlen a humánerőforrás és az üzleti tréningek területén is.

Lehetőség van kezelés előtti – utáni kép készítésére, amivel láthatóvá válik az energetikai változás. A problémák megoldásával, a blokkok oldásával emelkedő rezgésszint is nyomon követhető.

A párkapcsolatok kiegyensúlyozásához, jobbá tételéhez is hozzájárul a párok összehasonlító auraelemzése. Ennek segítségével jobban megérthetjük társunkat, segíthetünk egymásnak a fejlődésben.

Az aurafotózás ára:

- 12 000 Ft: egy óra elemzés + fotó

- 14 000 Ft: egy óra elemzés + fotó + 16 oldalas elemzés

Most őszi akcióval indítunk :) az árból -10% kedvezményt adunk minden Kedves Vendégünknek :)

dr Agócs-Jesztei Ágnes lélektermészetgyógyász, aura-konzulens, fitoterapeuta

Időpont egyeztetés: 06 70 505 89 09

Szeretettel várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats