1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Festés és rajzfoglalkozás gyerekeknek

PDFNyomtatásE-mail

Festés és rajz foglalkozás gyermekeknek(5 - 12 éves korig) Angyal Gabival keddenként 16:30-18:00-ig.

Célom a gyermekekben megtartani azt a velünk született fantasztikus tudást, ami mindenkiben ott szunnyad, de a jelenlegi iskolarendszer különféle okoknál fogva, megfigyelésünk szerint nem tudja ezt kellően gondozni, fejleszteni.

Akiben máris bizonyos gátak látszanak kialakulni azokat szépen, szelíden lebontjuk, aki oldottan dolgozik szárnyalni fog.

A festés(vízfesték) és rajz gyakorlatok minden résztvevő gyerek életkori sajátosságainak fog megfelelni, differenciáltan, és elsősorban az évszakokhoz, mesékhez fognak kapcsolódni.

A sportolás által fizikai testük és akaratuk kiválóan fejlődik, ezt jól kiegészítheti a lélek és szellem erősítése, belső világuk kifejezése által. Ez hosszú távon erőteljes hatással lesz az iskolai teljesítményükre is, de legfőképpen kiegyensúlyozottságukat, magabiztosságukat, boldogságukat segíti. Terveim szerint lesznek közös munkák is, ahol a csoportszellemet fogjuk erősíteni.

Ez nem teljesítmény centrikus foglalkozás lesz, mindenki a maga kedve szerinti ritmusban alkot majd, a pillanatnyi állapotának megfelelően. Tapasztalatom szerint a közös rajzolás/festés majd előbb utóbb mindenkit magával ragad.

A következő foglalkozás március 7-én kedden lesz.

Részvételi díj: 8:000 Ft/hónap + havi 1000 Ft anyagköltség. Az eszközöket így én biztosítom.

Bejelentkezés szükséges.

Jelentkezni az alábbi telefonszámon: 06-20-414-7337 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet.

Kérdéseidet is itt várom.

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats