1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Védikus Csakra Mandala festészet

PDFNyomtatásE-mail

A Védikus Csakra Mandala festészet, a bal és a jobb agyféltekét egyaránt aktiválja, és a csakrahangok a Csakrák és a Végső Korona csakra nyitását stimulálják, megnyílnak a magasabb dimenziók befogadására. Így befogadjuk a Fényt és átitatjuk vele lényünket és környezetünket.

HUMMEL ROZÁLIA RHADIKA szellemi alkotóműhelyének programja: bevezetés a 7 csakra, finomtestünk energiaközpontjainak ismeretébe, ráhangolódás és meditatív festészet.

A 7 Csakra-mandala világa, az elemek, a tudat-szintek kapcsolatai, alkotás a szivárvány pompázó színeivel, szimbólumok használatával. Szépítő, öngazdagító és gyógyító művészi tanfolyam, mely az alkotás által oldja a régi energiablokkokat és az Önvalót letisztult Fényében engedi megélni.

A Védikus Élet....részeként, fontos megemlíteni hogy a fizikai tisztulás után a Védikus Művészet által, belsőnk titkos kódjai nyílnak meg, melyek teljességet szépséget és erőt árasztanak, ragyognak a szemekben és tüzet gyújtanak a szívekben. Ez a Tiszta Szépség Ereje.

Művészi előképzettség nem szükséges, nyitott szívű érdeklődők a legsikeresebb jelentkezők.

TEREMTSD MEG A HARMÓNIÁT SAJÁT ERŐDBŐL! Kitisztítva a múltat, a boldog jelenből az ÖRÖKLÉT FÉNYÉBE.

Időpont: 2016. Szeptember 3 - 4 (Szombat-Vasárnap): 10.00 - 17.00

TANFOLYAMI DÍJ KÉT NAPRA: 15.000 Ft,  EGY NAPRA 8.000 Ft

A tanfolyamot vezeti: Hummel Rozália Rhadika festőművész, jóga oktató, holisztikus tanító

Bejelentkezés szükséges: 06 70 505 89 09 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretettel várunk!

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats