1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Rajzmeditáció

PDFNyomtatásE-mail

Ha keresel valamit, ami feltölt, önbizalmat ad, kikapcsol és összerendez, akkor megtaláltad!

Rajzmeditáció© alap

Időpont: 2016. november 12. 10:00-tól 15:30-ig

Részvételi díj: 7500 Ft

Maximális létszám: 8 fő

2015 őszén végeztem el a Rajzmeditáció© tanfolyamokat, és nagyon szeretek elmélyülni a rajzolásban. Számomra a Rajzmeditáció a belső figyelem, a béke és a szépség jelképe lett: kibékültem azzal, hogy hibázhatok és elkezdődött egy folyamatos önismereti foglalkozás.

Rajzolunk, és fonódnak a minták... közben csevegünk vagy elcsendesülünk, feltöltődünk és feltöltünk, együtt vagyunk és egyedül, szépek vagyunk, ami kisugárzik, először a papírra, azután ránk, az arcunkra, átcsúszik a mosolyunkba, a tekintetünkbe... és velünk marad.

Az oktatói tevékenységet azért vállaltam, mert szívesen segítek abban, hogy ezt minél többen megtapasztalhassuk. Várlak szeretettel!

Salamon Anikó rajzmeditáció oktató

"Az önfeledt rajzolás közben egyfajta meditatív, relaxált tudatállapotba kerülsz, az ilyen relaxált állapotnak pedig számos pozitív élettani hatása van: javul az oxigénellátás, csökken az anyagcsere és a vér tejsavtartalma, javul a szervek vérellátása, endorfin, azaz boldogsághormon termelődik."

Bővebb információ: www.rajzmeditacio.hu

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy 06 70 505 89 09

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats