1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Arctorna

PDFNyomtatásE-mail

Az arcon elhelyezkedő izmokra igaz egyedül szervezetünkben, hogy a bőr kötőszövetéhez közvetlenül kapcsolódik. Ez képezi az arcformánk alapját, az arc izomzatának állapota, állaga egyértelműen meghatározza az arcunk kinézetét.

Az arcizmunk elhanyagolása a korral egyértelműen megmutatkozik, az izomzat elernyedése, folyadékvesztése lehúzza arcunkat.

Az arctorna arcfeltöltés saját anyaggal: izommal! Ránckezelés vegyi anyagok nélkül!

Erősödnek az izmok az arcon, feszes lesz a bőr és rugalmassá válik a kötőszövet. Hatására kisimulnak a ráncok a homlokon, a szem és a száj körül, visszahúzódik a toka. Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját. Nem mellékes hatása a bőr szépülése, a fej jobb vérellátása miatt a frissebb, lendületesebb gondolkodás

A tornát bárki megtanulhatja, kezünkön és kényelmes ruhán kívül nincs szükségünk másra. Ez az arcszépítés leggazdaságosabb, legtermészetesebb és legtartósabb fiatalító megoldás.

Az arctorna akkor eredményes, ha rendszeresen végezzük. Arcunk izmai ugyanúgy növelhetők, mint testünk más izmai. Fontos a rendszeresség, heti két alkalom szükséges, hogy az arcizmok növekedjenek, és 5-8 hónap múlva már látványos eredményt érjünk el.

Évente 4-5 alkalommal indul alapozó tanfolyam, és heti 6 arctorna óra lehetőség van az alapozó tanfolyamot végzetteknek a rendszeres arctornára.

A foglalkozást tartja: Böcker Beáta

Bővebb információ: 06 20 942 92 12

 

Hírlevél

Veresegyház, Fő út 59. emelet
(bejárat az udvarról)

Tel.: 06 70 370 1460

ezerkincs@gmail.com

visitor stats